Bel voor meer info:   

0468/275.295


Begeleiding

Al onze reisleiders, ski- en snowboardmonitors en begeleiders hebben ofwel via hun schoolopleiding, ofwel via een externe opleiding een diploma behaald dat recht geeft op de taak die zij bij familievakanties.be uitvoeren. De meeste van onze medewerkers hebben er trouwens een jarenlange ervaring opzitten bij onszelf of andere officieel goedgekeurde organisaties. De vast kern waar wij uit putten vind je hieronder. Voor verdere informatie of vragen kan je steeds op ons secretariaat terecht of via ons emailadres: info@familieskivakanties.be of via onze contact pagina.

Voor de skilessen kan het uitzonderlijk gebeuren dat we voor de volwassenen samenwerken met de plaatselijke skischolen. Met deze skischolen hebben wij trouwens overal een goede relatie en een jarenlange samenwerking. Evenals de verschillende plaatselijke skibureaus en verhuurdiensten van skimaterieel. Samenwerking met de lokale diensten vinden wij als organisatie trouwens zeer belangrijk en wij hebben overal goede contacten en zijn dan ook overal graag gezien met onze groepen families.

Skilessen en snowboardlessen zijn per leeftijd en per niveau, met aandacht voor veiligheid en verantwoord skïen of snowboarden.

Peter Meyvis

Reisleider
Peter is de drijvende kracht achter Familieskivakanties.be, Zotvanskien.be, Zotvangolfen.be & Familiezonvakanties.be.  Hij heeft jarenlange ervaring in het organiseren van skireizen voor families.

Guido Sepelie

Reisleider/Ski instructeur
Guido is in het dagelijkse leven advocaat, maar in de winter transformeert hij tot een gepassioneerd skileraar en reisleider.

Dirk Palmers

Reisleider/Ski instructeur
Dirk is nog zo’n man met jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en het geven van skiles aan groepen van alle leeftijden.

Charlotte Meyvis

Ski instructeur
Juf Charlotte is onderwijzeres in Turnhout.  Tijdens de schoolvakanties is ze echter op de skipiste terug te vinden om kindjes te leren skiën.

Gregory Verschuren

Snowboard instructeur
Vroeger steevast terug te vinden in de groep van Seppe om zelf beter te leren boarden, maar nu heeft Greg zijn eigen groepjes om snowboard les te geven!

Tom Van Herp

Webmaster/Ski instructeur
Naast het onderhouden van de website  skiet en snowboard Tom graag, maar liefst staat hij op skies voor een groep.

Alexander Meyvis

Snowboard instructeur

Emilie Meyvis

Snowboard instructeur

Seppe Geys

Snowboard instructeur
Seppe is ook al jaren terug te vinden op onze reizen, hij is de vaste snowboard instructeur van het team.

Joris Sepelie

Ski instructeur
Joris volgde vroeger zelf les op onze reizen, maar staat nu zelf voor de groep!  Hij is één van de vaste ski instructeurs.

Maarten Johnson

Ski Instructeur

Lotte Johnson

Ski Instructeur

Olivier Huyers

Ski Instructeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adres

Liersesteenweg 441 | 2800 Mechelen

Jan Van Rijswijcklaan 258 | 2020 Antwerpen

Contact

TEL. +32(0)15 690 500 | MA-VR 10U-18U

TEL. +32(0)3 291 17 15 | MA-VR 10U-18U ZA 10U-13U

Reisbureau licentie

A5989 | ON 0452383353