+32 468 27 52 95 peter@familieskivakanties.be

Saalbach- Hinterglemm (Oostenrijk)

Onze toplocatie Saalbach-Hinterglemm is ideaal voor skiërs en snowboarders van elk niveau!

Met 270 kilometer pistes is het één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Beginners, families en gevorderde skiers kunnen terecht op 140km blauwe, 112km rode en 18km zwarte pistes.  Met 70 kabelbanen en liften, meer dan 60 gezellige skihutten, meerdere snowparks, een freeride park, nacht skiën, rodelbanen, … is het één van de meest diverse ski regios in de Alpen.

Met Skiline kan je zelfs op het einde van de dag opzoeken welke liften je hebt genomen, hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoogteverschillen nakijken.  Dit is gratis en kan eenvoudig door op www.skiline.cc het nummer van je skipas in te geven of door de Skiline app te downloaden.

Uitbreiding skigebied!!
Vanaf 2019 is het skigebied uitgebreid.  Saalbach ligt in Salzburgerland, het grootste aanééngeschakelde skibegied van Oostenrijk. Met de skipas van Saalbach kan je nu ook naar Kaprun en Zell am See!!  Met deze skipas kan je dus ook op de gletsjer van Kaprun terecht!

Site

Officiële site: https://www.saalbach.com/

Pistes

Bekijk het interactieve pisteplan (toont welke pistes open zijn) via deze link of klik op de foto voor een compleet overzicht:

 

 

 

 

Webcam

Kijk naar de live beelden van de pistes!

Onze hotels

In Saalbach raden wij Hotel Altachhof aan!

error: Content is protected !!