+32 468 27 52 95 peter@familieskivakanties.be

Hotel Altachhof (Saalbach – Oostenrijk)

http://www.altachhof.at/

Beleef een schitterende gezinsvakantie in de sneeuw dankzij onze ongedwongen familiesfeer in een familiehotel met persoonlijke aanpak. De kinderen krijgen ski- of snowboardles en begeleiding van onze eigen Nederlandstalige monitoren. Dit gebeurt in kleine groepjes, zoveel mogelijk rekening houdend met niveau en leeftijd. Na de lessen genieten onze kids van leuke activiteiten en animatie.

Twee zaken zijn erg belangrijk voor ons: de kinderen moeten zich geamuseerd hebben en ze moeten bijgeleerd hebben, pas dan is onze familieskivakantie geslaagd.

Natuurlijk vergeten wij onze volwassenen niet. Denk aan onze befaamde muziekquiz, rodelen, avondski of tubing. Dankzij ons familiehotel Altachhof in het sneeuwzekere Saalbach beleeft iedereen ongetwijfeld een fantastische skivakantie.

Het hotel

Sneeuwpret in het supergezellige Saalbach, in één van de grootste skigebieden van Europa: Saalbach-Hiterglemm-Leogang-Fieberbrunn.

Ons huishotel sinds meer dan 30 jaar. Zeer persoonlijke en vriendelijk onthaal. Ligt in het top skigebied van Saalbach- Hinterglemm- Leogang en Fieberbrunn, één van de grootste skigebieden van Europa.

Een uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen maaltijd met salade buffet zijn steeds inbegrepen. De zeer ruime kamers zijn geschikt voor families groot en klein.

U blijft lekker tafelen, wij zorgen voor het entertainment van de kids!

Ons advies

Pluspunten
 • Zeer goed skigebied
 • Familiaal hotel met persoonlijk onthaal
 • Grote ontspanningsruimte kinderen
Voor wie?
 • Skiërs die houden van een gevarieerd skigebied

Het skigebied

Meer informatie over het skigebied.

Onze reizen & prijzen

Deelnemers die niet wensen te skien, kunnen een verblijf boeken zonder skipas, eventueel kan een wandelpas gereserveerd worden om ’s middags de lift te nemen en de groepen/kinderen te bezoeken.

Nieuw: Middageten voor kinderen inbegrepen in de prijs
Vanaf nu zit in de skilessen van de kinderen het middagmaal inbegrepen. Geen gedoe meer met cash geld. Onze monitoren zorgen ervoor dat de kinderen een lekkere en gevarieerde lunch krijgen met een drankje. Wij zorgen zelf voor de afrekening.
Nieuw: Skibegeleiding
Er zijn meer en meer jongeren die nog wel mee op skivakantie willen, maar daarom niet met hun oudjes op schok willen gedurende de dag. Ze hebben geen nood meer aan les en willen zich gewoon amuseren met een toffe groep leeftijdsgenoten. Daarom hebben we nu een groep begeleid skiën/snowboarden op onze familieskivakanties.

De jongeren gaan op pad met een begeleider, die geeft geen les , maar wel tips en tricks en deze kent het skigebied, om zo samen alle interessante hoekjes en plekjes te ontdekken.

Deze groep is voor jongeren vanaf 15 jaar, zowel voor skiërs als snowboarders samen. Opgelet, tijdens de dag wordt alcoholgebruik niet toegestaan in deze groep. Om met deze groep mee te kunnen moet je minimaal 5 weken geskied of gesnowboard hebben en vlot van een rode piste naar benden kunnen.

Kerstmis

Saalbach (23/12/2023-30/12/2023): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Volwassenen Kinderen -16j Juniors 17-18-19j
1379€
Singletoeslag: 300€
869€ 1299€

Nieuwjaar

Saalbach (30/12/2023-6/1/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Volwassenen Kinderen -16j Juniors 17-18-19j
1549€
Singletoeslag: 300€
999€ 1469€

Krokus

Saalbach (10/2/2024-17/2/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Volwassenen Kinderen -16j Juniors 17-18-19j
1549€
Singletoeslag: 300€
999€ 1469€

Pasen

Saalbach (30/3/2024-6/4/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Volwassenen Kinderen -16j Juniors 17-18-19j
1379€
Singletoeslag: 300€
550€ 1319€

Extra: All Inclusive drankenpakket van 10.00u ’s morgens tot 22.00u ’s avonds

Inbegrepen

Skipas 6 dagen voor het volledige skigebied van Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Zell am See en Kaprun, verblijf in hotel op basis van half pension, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds driegangenmenu met uitgebreid saladebuffet, btw, toeristentaks, vervoer van en naar de skipiste, animatie, Nederlandstalige reisleiding, bijdrage Garantiefonds tegen insolvabiliteit

Niet inbegrepen

Vervoer van thuis uit naar het hotel,  middagmaal,  dranken bij de maaltijden, skimateriaal, skilessen, reis- en of annulatieverzekering, persoonlijke uitgaven…

Algemene informatie

 • Nederlandstalige ski- of snowboardlessen kinderen, ‘met’ middagmaal inbegrepen: 225 euro voor 5 volledige dagen
 • Nederlandstalige snowboardlessen voor kinderen vanaf 10 jaar
 • Skibegeleiding jongeren vanaf 15 jaar: 100 euro voor 5 dagen (geen middagmaal inbegrepen)
 • Skilessen volwassenen: 100 euro voor 5 halve dagen, minimum 5 deelnemers
 • Kinderopvang voor niet skiënde kinderen: supplement van 225 euro , afhankelijk van de leeftijd ( middageten inbegrepen)
 • Skimateriaal kinderen: ski’s, sticks, schoenen en helm 90 euro, idem snowboardmateriaal
 • Skimateriaal volwassenen: ski’s, sticks en schoenen 175 euro ( helm niet inbegrepen), idem snowboardmateriaal

Verzekering

Voorzie altijd een annuleringsverzekering als je niet kan vertrekken door omstandigheden. Deze moet afgesloten worden bij het boeken van de reis, niet later. Voorzie ook een bijstandsverzekering voor onderweg of skiongeval en dergelijke, meestal is de Europese blauwe kaart van het ziekenfonds voldoende, toch steeds even informeren. Wenst u bij familieskivakanties een annulatie en/of bijstandsverzekering af te sluiten, vraag dan even een offerte.

Voorwaarden

Bekijk de bijzondere voorwaarden die gelden op al onze reizen hier.

Groepsaanvragen

Wenst u te gaan skien met een groep( minimum aantal deelnemers 20), stuur dan alle gegevens naar ons door en wij bezorgen u zo snel mogelijk een gepaste offerte( zowel met eigen vervoer, als met autocar en vlucht).

Foto’s

error: Content is protected !!