+32 468 27 52 95 peter@familieskivakanties.be

Hotel Alba (Livigno – Italië)

https://www.hotelalbalivigno.it/

Het hotel

Hotel Alba is zeer goed gelegen driesterrenhotel, vlakbij de pisten, skiwinkel en de skibus. Het biedt een warme, ontspannen en gastvrije sfeer. Hotel Alba biedt alles wat een goed wintersporthotel moet hebben: ruime en mooie kamers, een zeer goed restaurant met een uitgebreid ontbijtbuffet en een driegangen keuzemenu en saladebuffet, een fitness met uitgebreide wellness met o.a. zwembad,  sauna, turks bad en massageruimten.

Het skigebied

Het skigebied van Livigno beschikt over meer dan 130 km skipisten en is zeer sneeuwzeker, de liften blijven daar trouwens geopend tot 1 mei 2024!!!!

Meer informatie over het skigebied.

Onze reizen & prijzen

Deelnemers die niet wensen te skien, kunnen een verblijf boeken zonder skipas, eventueel kan een wandelpas gereserveerd worden om ’s middags de lift te nemen en de groepen/kinderen te bezoeken.

Pasen

Livigno (6/4/2024-13/4/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Boekingen afgesloten
Boekingen voor deze locatie zijn momenteel afgesloten. Contacteer ons voor alternatieven!
Volwassenen Kinderen 13j-21j Kinderen -13j
1299€
(tweepersoonskamer)
Singletoeslag 300€
1189€
(op kamer ouders)
849€
(op kamer ouders)

Inbegrepen

Verblijf in hotel in half pension, gratis gebruik van zwembad en wellness, toeristentaks, btw, Nederlandstalige reisleiding, animatie, skipas 6 dagen, garantiefonds tegen insolvabiliteit reisorganisator

Niet inbegrepen

Middagmaal, drank bij de maaltijden, verzekering annulatie en/of bijstand, persoonlijke uitgaven, reis naar Italie, skihuur, skilessen, parking auto: 65 euro (op voorhand te reserveren)

Algemene informatie

  • Skihuur volwassenen: 150 euro    
  • Skihuur kinderen: 100 euro (met helm)
  • Nederlandstalige skilessen kinderen met middagmaal inbegrepen: 225 euro
  • Nederlandstalige skilessen volwassen (5 halve dagen): 100 euro

Verzekering

Voorzie altijd een annuleringsverzekering als je niet kan vertrekken door omstandigheden. Deze moet afgesloten worden bij het boeken van de reis, niet later. Voorzie ook een bijstandsverzekering voor onderweg of skiongeval en dergelijke, meestal is de Europese blauwe kaart van het ziekenfonds voldoende, toch steeds even informeren. Wenst u bij familieskivakanties een annulatie en/of bijstandsverzekering af te sluiten, vraag dan even een offerte.

Voorwaarden

Bekijk de bijzondere voorwaarden die gelden op al onze reizen hier.

Groepsaanvragen

Wenst u te gaan skien met een groep( minimum aantal deelnemers 20), stuur dan alle gegevens naar ons door en wij bezorgen u zo snel mogelijk een gepaste offerte( zowel met eigen vervoer, als met autocar en vlucht).

Foto’s

error: Content is protected !!