+32 468 27 52 95 peter@familieskivakanties.be

Hotel Venezia (Elleghe – Italië)

https://www.hotelvenezia.net/

Super leuk hotel met alle nodige faciliteiten voor een fantastische skivakantie.

Ligging is ideaal, op minder dan 4 km van de skipiste van Civetta. We kunnen gebruik maken van de minibusjes  van het hotel en ook de skibus zelf stopt voor de deur.

Het hotel

Hotel Venezia beschikt over een zeer goed restaurant, mooie kamers, zwembad, jacuzzi, sauna, fitness…

Vervoer naar Alleghe Italie is met de eigen wagen, ongeveer 1000 km, via Innsbruck en dan de Brenner autostrade tot Fortezza. Vervolgens de strada statale 49 tot San Lorenzo, richting Corvara en dan de Campolongo pas tot in Arabba. Winterbanden verplicht in Duitsland !

We verblijven in hotel Venezia in half pension met uitgebreid ontbijtbuffet en een meergangen diner. Het restaurant beschikt over een zeer goed gevarieerde Italiaanse keuken.

Krokusperiode is van zat 10/02/2024 tot zat 17/02/2024, het eerste avondmaal is het diner op zaterdagavond, de laatste maaltijd is het ontbijt op zaterdag.

Het skigebied

Het skigebied Civetta op zich is al heel mooi en zeker voldoende voor beginnende of niet ervaren skiers ( +/- 80 km). Voor de gevorderde skiers biedt de skipas Dolomiti Superski toegang tot het grootste skigebied ter wereld met 1250 km aan pistes. Door de centrale ligging van ons hotel Venezia in Alleghe is deze bestemming ideaal om o.a. een skisafari te maken. De pistes zijn mooi en breed, de omgeving is adembenemend spectaculair. De Dolomieten zijn niet voor niets tot Unesco beschermd gebied gekozen omwille van het mooiste berglandschap ter wereld.

Meer informatie over het skigebied.

Onze reizen & prijzen

Deelnemers die niet wensen te skien, kunnen een verblijf boeken zonder skipas, eventueel kan een wandelpas gereserveerd worden om ’s middags de lift te nemen en de groepen/kinderen te bezoeken.

Krokus

Alleghe (10/2/2024-17/2/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Volwassenen Juniors 13-18j Kinderen 10-13j Kinderen -10j
Met skipas Dolomiti Superski 1290€
Met skipas Civetta 1220€
Met skipas Dolomiti Superski 1170€
Met skipas Civetta 1080€
Met skipas Dolomiti Superski 1080€
Met skipas Civetta 1030€
Met skipas Dolomiti Superski 950€
Met skipas Civetta 900€

Korting Juniors of kinderen gelden alleen als de kinderen op de kamer van de ouders slapen

Inbegrepen

Verblijf in hotel in half pension, gratis gebruik van zwembad en wellness, toeristentaks, btw, Nederlandstalige reisleiding, skipas 6 dagen, garantiefonds tegen insolvabiliteit reisorganisator

Niet inbegrepen

Middagmaal, drank bij de maaltijden, verzekering annulatie en/of bijstand, persoonlijke uitgaven, reis naar Italie, skihuur, skilessen

Algemene informatie

  • Skihuur volwassenen: 100 euro    
  • Skihuur kinderen: 100 euro (met helm)
  • Nederlandstalige skilessen kinderen met middagmaal inbegrepen: 225 euro
  • Nederlandstalige skilessen volwassen (5 halve dagen): 100 euro

Verzekering

Voorzie altijd een annuleringsverzekering als je niet kan vertrekken door omstandigheden. Deze moet afgesloten worden bij het boeken van de reis, niet later. Voorzie ook een bijstandsverzekering voor onderweg of skiongeval en dergelijke, meestal is de Europese blauwe kaart van het ziekenfonds voldoende, toch steeds even informeren. Wenst u bij familieskivakanties een annulatie en/of bijstandsverzekering af te sluiten, vraag dan even een offerte.

Voorwaarden

Bekijk de bijzondere voorwaarden die gelden op al onze reizen hier.

Groepsaanvragen

Wenst u te gaan skien met een groep( minimum aantal deelnemers 20), stuur dan alle gegevens naar ons door en wij bezorgen u zo snel mogelijk een gepaste offerte( zowel met eigen vervoer, als met autocar en vlucht).

Foto’s

error: Content is protected !!