+32 468 27 52 95 peter@familieskivakanties.be

Hotel Alla Posta (Caprile/Alleghe – Italië)

https://hotelposta.com/

Super hotel gelegen op 4’ van de skipiste van Civetta, met de mogelijkheid om het volledige Super Ski Dolomiti te ontdekken( o.a. Sella Ronda, Arabba, Marmolada, Val Badia…)

Ofwel brengt onze eigen autocar ons naar de skipiste, ofwel kunnen we beroep doen op de taxitransfers van het hotel.

Vervoer met onze autocar vanuit Antwerpen met verschillende opstapplaatsen, o.a. Skipiste Aspen, Piva, Wommelgem… Autocar blijft ter plaatse voor eventuele transfers naar de verschillende skigebieden.

We vertrekken op vrijdagavond 8/3/2024 vanuit Belgie 8/3/2024 naar Italie, zodat u nog de ganse dag kan gaan werken. We vertrekken ginder terug op vrijdagavond 15/3/2024. Op vrijdag kan er nog een volledige dag geskied worden. Wij hebben onze kamer tot vlak voor het vertrek, dat pas later op de avond, na het diner gepland is.

Het hotel

Hotel Alla Posta beschikt over 2 restaurants, zwembad, sauna, jacuzzi, stoombad…

Het skigebied

Het skigebied Civetta is één van de 12 stations die deel uitmaken van Dolomiti Superski, het grootste skigebied ter wereld met 1250 km aan pistes. Door de centrale ligging in de superski is deze bestemming ideaal om er een skisafari van te maken. De pistes zijn mooi en breed , de omgeving is adembenemend spectaculair. Zonder twijfel hebben de Dolomieten het mooiste berglandschap ter wereld en zijn dan ook beschermd UNESCO gebied.

Deze reis staat o.l.v. een ervaren gediplomeerde skimonitor die ervoor zal zorgen dat wij een zeer gevarieerde en boeiende skivakantie tegemoet gaan.

Meer informatie over het skigebied.

Onze reizen & prijzen

Deelnemers die niet wensen te skien, kunnen een verblijf boeken zonder skipas, eventueel kan een wandelpas gereserveerd worden om ’s middags de lift te nemen en de groepen/kinderen te bezoeken.

Tussenseizoen

Caprile/Alleghe (9/3/2024-16/3/2024): 8 dagen/7 nachten/6 skidagen

Boekingen afgesloten
Boekingen voor deze locatie zijn momenteel afgesloten. Contacteer ons voor alternatieven!
Volwassenen
1350€
Singletoeslag 200€

Inbegrepen

Autocarreis heen en terug, verblijf in hotel in half pension, gratis gebruik van zwembad en wellnessfaciliteiten, toeristentaks, btw, Nederlandstalige reisleiding, skipas 6 dagen Super Dolomiti, garantiefonds tegen insolvabiliteit van de reisorganisator.

Niet inbegrepen

Middagmaal, dranken bij de maaltijden, verzekering annulatie en/of bijstand, persoonlijke uitgaven, skihuur, skilessen

Algemene informatie

  • Skihuur volwassenen: 100 euro    
  • Nederlandstalige skilessen volwassen (5 halve dagen): 100 euro

Verzekering

Voorzie altijd een annuleringsverzekering als je niet kan vertrekken door omstandigheden. Deze moet afgesloten worden bij het boeken van de reis, niet later. Voorzie ook een bijstandsverzekering voor onderweg of skiongeval en dergelijke, meestal is de Europese blauwe kaart van het ziekenfonds voldoende, toch steeds even informeren. Wenst u bij familieskivakanties een annulatie en/of bijstandsverzekering af te sluiten, vraag dan even een offerte.

Voorwaarden

Bekijk de bijzondere voorwaarden die gelden op al onze reizen hier.

Groepsaanvragen

Wenst u te gaan skien met een groep( minimum aantal deelnemers 20), stuur dan alle gegevens naar ons door en wij bezorgen u zo snel mogelijk een gepaste offerte( zowel met eigen vervoer, als met autocar en vlucht).

Foto’s

error: Content is protected !!